Vragen van leden, waarvoor bedankt.
 

1.Hoe zit met de privacy op onze site?
Onze site is duidelijk gemaakt om onze leden te informeren. Meestal tracht de eerste bladzijde of "home-pagina" van een site indruk te maken op de "buitenwereld" en uit te leggen waarom de site bestaat. Dat is niet zo bij ons. Toch moeten we beseffen dat de volledige inhoud van de site wel kan geraadpleegd worden door om het even wie. Om deze reden bijvoorbeeld beschermen we de lijst van onze email-adressen en telefoonnummers met een paswoord. We zouden kunnen denken dat het wel toevallig zou zijn, dat buitenstaanders op onze site terecht komen, maar dan rekenen we buiten zoekmachines zoals Google. Die scannen gans het net af en met bijvoorbeeld een zoekterm zoals "perequatie" komen ze ook bij ons terecht. We moeten er dus op letten dat de inhoud van onze site de privacy van onze leden of anderen niet schendt. Wanneer men gericht zoekt naar het email adres van een lid vindt men dit ook. Leden die van de lijst willen geschrapt worden kunnen dit dus melden. Heiliger zijn dan de paus helpt hier evenmin.

2.Wanneer ik het paswoord wil invoeren om naar onze email-adressen te gaan krijg ik een blauw streepje in het tekstvak.
Dit streepje duidt de plaats van de cursor aan. Je kunt dus direct beginnen te schrijven. Doet men dit niet en plaatst men zelf met de muis de cursor in het tekstvak, rechts van dit blauw streepje, dan moet men dit streepje "deleten" want anders ziet de computer de plaats van het streepje aan als een leeg schrijfteken.(vergelijkbaar met het aanslaan van de spatiebalk). Je voert dan een verkeerd paswoord in.
De backspace toets eerst indrukken is zekerkeid.

3.Hoe lees ik het best de agenda van onze site? De tekst is soms wat klein.
Stel het beeld van de pagina in op "schermbreedte". Je krijgt dan de maximale grootte te zien. Je moet wel iets meer "scrollen" om door de pagina te gaan.

 

 

 

TERUG